6948052534 Αμφιτρίτης 19, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη tsergasassistance@gmail.com
Facebook
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα!  
     
     
  6948052534  
     
 
 
     
  Tsergas Assistance
and Special Transports

Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων  Εύοσμος Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “Tsergas Assistance and Special Transports” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμη να σας προσφέρει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας καθώς και μεταφορές οχημάτων με απόλυτο επαγγελματισμό και αφοσίωση στην ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
     
  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


Εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε βλάβη στο όχημά σας στο δρόμο ή αντιμετωπίσετε ένα απρόοπτο ατύχημα, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Στην διάθεσή σας 24/7 και πάντα έτοιμοι να σπεύσουμε άμεσα κοντά σας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Είμαστε κοντά σας 365 ημέρες το χρόνο και πάντα έτοιμοι να έρθουμε στο σημείο που βρίσκεστε και να φροντίζουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
 
     
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟ
Εάν το όχημά σας έχει παρουσιάσει βλάβη σε κάποιο χωματόδρομο ή σε στενούς δρόμους, διαθέτουμε την πείρα και τον εξοπλισμό, ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
 
     
 
ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Σε περίπτωση σκασμένου ελαστικού, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την επιτόπου αλλαγή του, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε με ασφάλεια και άμεσα το ταξίδι σας.
 
     
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Εάν αναζητάτε αξιόπιστες μεταφορές οχημάτων που θα παρέχουν ασφάλεια και ακρίβεια, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Κάντε click εδώ και δείτε διάφορες φωτογραφίες από τα οχήματά μας…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

 


 

 
 
01. 
Εμπειρία &
Επαγγελματισμός
 
02. 
Σύγχρονος
Στόλος
 
03. 
Εξειδικευμένο
Προσωπικο
 
04. 
Άμεση
Εξυπηρέτηση
 
 
 
 
 
     
  ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
Τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
     6948052534